SMÖRTAXENS VILLKOR

AVBOKNINGSREGLER OCH NO–SHOW

Klart att man kan avboka. Vi har ett pyttelitet kök och lagar mat efter kvällens bokade gäster. På så sätt har vi typ inget matsvinn och det betyder också att vi behöver veta lite saker i förväg och om ni eventuellt inte kan komma. Därför har vi följande villkor. Smörtaxen förbehåller sig rätten att debitera 650 SEK/bokad gäst om: 

  1. Avbokning sker senare än 48 timmar innan bokat besök 
  2. Reducering av antalet gäster på bokningen sker senare är 48 timmar innan bokat besök 
  3. Gäst inte kommer, det vill säga vid utebliven ankomst (no-show)

Den som har genomfört bokningen för sällskapet är personligt ansvarig för hela bokningen och erhåller en faktura om villkoren ej uppfyllts. Vid minsta Corona-symtom uppmanar vi alla gäster att stanna hemma. Då debiteras ingen avgift.

TIDER

Enligt de nationella restriktionerna från den 2 juni 2021 får sista servering ske senast 22:00 och vi behöver stänga 22:30. Om restriktionerna förändras under sommaren till normalläge kommer samtliga bokade ankomsttider att senareläggas 2 timmar. Har du en bokning 17:00, kommer denna alltså att ändras till 19:00. Alla bokningar meddelas i så fall via mail.

ALLERGIER/SPECIALKOST

  1. Vi serverar en satt meny och har endast möjlighet att ta hänsyn till föranmälda allergier/specialkost.
  2. Eftersom vi har ett pyttelitet kök är vi begränsade i vilka allergier vi kan tillgodose. Vegetariskt (lakto-ovo), glutenfritt och laktosfritt går bra, eller specifikt livsmedel som t.ex. nötter. Veganskt eller mjölkproteinfritt erbjuder vi inte i dagsläget.
  3. Om man missat att meddela specialkost vid bokningstillfället ska man höra av sig till oss senast 72 timmar före bokat besök, via e-post eller sms.
  4. Vi förbehåller oss rätten att avbeställa bokat besök om anmälda allergier inte kan tillgodoses.

KONTANTFRIA

Smörtaxen är kontantfri så man kan bara pröjsa med kort.